Som en del av Vinterfesten 2020 har Ringebu Prestegard gleden av å invitere til stor amatørutstilling i Vognskjulet i Ringebu Prestegard.

Vi ønsker å profilere våre mange ivrige amatørkunstnere som har begrensede muligheter til å vise fram sine arbeider og samtidig by dem fram for salg. Vi håper med dette å nå fram til mange dyktige kunstnere i hele Gudbrandsdalen, Lillehammer og Gausdal.

Utstillingen vil konsentrere seg om følgende: billedkunst, maleri, akvarell, tegning, billedvev, skulptur, keramikk, glass, tre. Denne gangen vil vi ikke prioritere foto, håndverk eller glassmalerier, men vi håper å kunne komme tilbake til disse uttrykksformene ved en senere anledning.

Hver amatørkunstner kan stille med to arbeider – bilder eller skulpturer. Alle arbeider må være signert, med årstall og gjerne ha en tittel. Vi ønsker også at arbeidene skal være av nyere dato, produsert etter år 2017.

Alle som ønsker å delta må sende inn bilder av de to arbeidene de ønsker å ha med. Alle bilder/skulpturer må mål-og pris-settes. Fristen for å sende inn bilde og ønske om å være med på utstillinga er satt til 11. februar. De som bli valgt ut vil få melding om dette senest 17. februar.
Vi kan ta imot inntil 50 utstillere.

Ringebu Prestegard beregner seg 33,3% provisjon av utsalgspris. Det er gratis å delta på utstillingen.

Vi håper dette kan være av interesse for deg.
Ta kontakt med oss på: post@ringebuprestegard.no eller telefon 47914863 eller 45274545.

X