Ringebu Prestegard

«Han forelsket seg i ei lita gammel tømmerstue nær stabburet, delvis gjemt bak noen høye bjørketrær – det perfekte atelieet».

Søsterklokkene, Lars Mytting

Se hva som skjer

Vårutstillinger i Ringebu Prestegard

Vårutstillinger i Ringebu Prestegard

Siste sjanse: løsrdag 8. g søndag 9. mai, kl.12.00–16.00. Velkommen til salgsutstilling med kunstnerne Vivian Zahl Olsen, Jertrud Eiksås, Aino Jensen og Sverre Bjertnæs.

les mer

Hva kan du oppleve?

Ringebu Prestegard er en kulturperle som ligger vakkert til i dalsiden like ved Ringebu stavkirke, langs «Panoramavegen» til landsbyen Ringebu.

Prestegarden var prestebolig frem til 1991. I dag er den fredede og restaurerte Prestegarden med sine mange gamle hus og hage en historisk opplevelse i seg selv. I sommersesongen og andre utstillingsperioder gjennom året er det også kunstgalleri og kafé. Hvert år presenteres nye kunstnere sammen med noen faste utstillinger.

Du kan også vandre i den vakre hagen som omgir gården, – nyte rosebedene, de gamle bærbuskene eller bare henge rundt i humlehuset. Gjennom hele året er Prestegarden også møtested for kulturarrangementer som konserter og temakvelder. Velkommen til et inspirerende besøk!

FAKTA

}

Åpningstider for 2021

Her kommer det etterhvert åpningstider for sommersesongen 2021.

r

Vi forholder oss til gjeldende retningslinjer for smittevern i samråd med kommuneoverlegen. Vi ønsker alle velkommen til et trygt og inspirerende besøk til Ringebu Prestegard i sommer.

Billett Prestegarden

Voksen kr. 60,–
Barn kr. 40,–
Grupper og honnør kr. 50,-
(Minimum 10 personer i gruppe)

Pilegrimer har gratis inngang ved fremvisning av pilegrimspass.

Fellesbillett Stavkirken og Prestegarden

Voksen kr. 110,–
Barn kr. 70,–
Grupper og honnør kr. 90,–

Berik opplevelsen med en guidet omvisning

«Oss skjønner noe nytt for hver tidsalder, og for hver tidsalder misforstår oss gamletida»

Søsterklokkene, Lars Mytting

X