Barnehageutstillingene 2022

Ringebubarnehagene deltar med sommerutstilling på Ringebu Prestegard for 16. gang. 

Du finner dem i den nye Silokummen. Her har de fått  plass over to etasjer. Kanskje det eneste stedet i Norge der barnehagene har sin egen utstillingsplass til permanent disposisjon?

Tema for årets utstilling er «VANN». Kom å bli inspirert av små kunstnere!

Vann

Barna i Ringebubarnehagene har i vinter og vår frydet seg, utforsket og lekt seg med VANN. Barn tiltrekkes av vann, vann er alltid spennende å leke med og barna er opptatt av at både mennesker, dyr og planter trenger vann for å leve. Prosjektet har tatt forskjellige retninger i de forskjellige barnehagene og avdelingene.

«Hvis man ikke drikker vann, kan man bli varm, tørke og dø.»

– jente 4 år

«Blomstene bøyer ned, gresset bøyer ned, trærne bøyer ned, når de ikke får vann.»

– jente 6 år

«Det er egentlig vatn inni’n (agurken), men utta at det skvulpe.»

– gutt 6 år

Stikkord for denne utstillingen er

FRYD I VANNDAMMER – VASKE – BADE – BLOMSTER OG PLANTER TRENGER VANN – AKVARELLER – BÅTER – VANN I AGURK – LIVET I HAVET – FOTBAD – IS OG SNØ – SMELTER TIL VANN – ISSKULPTUR – FARGER OG VANN

SILOFAKTA

}

Åpningstider

4. juni–11. september (alle ukedager)
kl. 10.00–17.00

Butikk og servering

I butikken i Prestegarden som ligger rett ved får du kjøpt kaffe, te, mineralvann, iskrem, vafler og kaker, som kan inntas i selskapslokalene eller utendørs når det er fint vær.

Ringebubarnehagene i SILOEN

Barnehagene i Ringebu har sin permanente utstillingsplass over to etasjer i den nyrestaurerte Silokummen. På toppen av silokummen er det et fenomenalt utsiktspunkt med 360 graders vindusrekke og glassvindu som slipper lys gjennom taket og ned til utstillingsrommene. Kom å opplev inspirerende kunst i spennende lokaler.