Velkommen til sommerkonsert med Frode Alnæs 7. juli | kl. 19.00 på Ringebu Prestegard

Frode Alnæs kommer til Ringebu prestegård med en eksklusiv sommerkonsert og et skreddersydd repertoar, sammen med et knippe stjernemusikere: Kjetil Bjerkestrand (keyboards), Jørun Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (trommer). Dette unike bandet forfører publikummet med sin musikalitet, sjarme og spilleglede. De byr på smakebiter og høydepunkter fra Alnæs musikalske karriere, med alt fra vakre melodiøse låter til kjente hits. Med Frode som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og smittende humør.

Han regnes som en av Norges beste gitarister og låtskrivere. Han er kjent for sin unike evne til å kommunisere med publikum, noe som har gjort han til en av våre mest folkekjære artister. Alnæs er kjent som gitarvirtuosen, «sjefen» og opphavsmann til samtlige av låtene til «Dance With A Stranger». Han har gitt ut en rekke plater, både som vokalist og gitarist. I tillegg har han medvirket som låtskriver og gitarist på over 150 album i inn- og utland. Frode er alltid på vei videre, mer produktiv enn noen gang.

Billetter blir lagt ut for salg på Hoopla.no. Det blir også salg av billetter i prestegarden når det åpner for sommeren.

 

Billettpris
Voksne: 350,–  (+ billettavgift, ved kjøp på hoopla.no)
Barn under 16 år: gratis