Arrangement i Ringebu Stavkirke og Ringebu Prestegard

Her finner du oversikt over kulturarrangement, fra Sommerkonsertene i Ringebu stavkirke, Sommerutstillingene i Ringebu Prestegard, temakvelder, foredrag, konserter, markedsdager og mye mer.

Foto: Frederik Garshol

Julekonsert med Camilla Granlien og MjøsFolk

I Ringebu Prestegard blir det julekonsert i år også! Kom og hør Camilla Granlien og MjøsFolk lørdag 12. desember kl. 16.00.

MjøsFolk har bestemt seg for å holde på tradisjonene også i dette ellers så merkelige året. For hva er vel jula uten julemusikken? MjøsFolk byr på tradisjonelle viser, religiøse folketoner, humoristiske viser om festen i jula, juleforberedelser, glede og forventning. Her er noe for enhver!

Hvis du ikke klarer å vente, varm opp med juleplata deres og så håper vi å se deg på vår julekonsert! Hør på Spotify!

Foto: Frederik Garshol

Arrangør: Stiftelsen Ringebu Prestegard

Kjøp billetter nå på billetto.no

Kunstutstilling før jul i Prestegarden

Åpning fredag den 20. november 2020 kl. 12.00

Utstillingen er med disse kunstnerne:

• Hans Normann Dahl: Maleri og grafikk
  • Finn Moe: Maleri
  • Bjørn O. K. Langeland: Maleri
  • Kreative Døler: Lokalt kunsthåndverk av forskjellig slag

Ellers blir det salg av bøker og suvenirer, hjemmelaget syltetøy og honning. Det selges kransekake fra Randi Bredeveien.

Åpningstider:

Utstillingen er åpen i tre helger, fredager, lørdager og søndager, fra 20. november til 6. desember fra kl. 12 til kl. 16 alle dager.

Det blir servering av kaffe og vafler og annet å bite ti. Hjertelig velkommen!

Arrangør: Stiftelsen Ringebu Prestegard

Senter for keramisk kunst – fagdag i Ringebu Prestegard

Lørdag 29. august kl. 11-17 arrangerer Senter for keramisk kunst en aktuell fagdag i Monumentalverkstedet, Ringebu Prestegard. Her vil Torbjørn Kvasbø presentere senteret og man vil få presentert sommerens keramikkutstilling på Trevet med ny katalog og møte kunstnerne og kuratorerne for utstillingene.

Fagdagen med musikalsk innslag ved Hege Rimestad er gratis, men lunsj fra HEV, og middag levert av Annis Pølsemakeri betales av hver enkelt.

Se hva som skjer

Ingen arrangementer