Sommerkonsertene

Siden år 2000 har Sommerkonsertene invitert bygdefolk, turister, pilegrimer og musikkinteresserte fra hele Gudbrandsdal til sommerkonserter i Ringebu stavkirke. Sommerkonsertene foregår på søndager i hovedsak i juli.

Velkommen til en vakker opplevelse

Publikum ønskes velkommen til flotte konserter i vår vakre stavkirke, og programmet varierer fra klassisk musikk til spanske rytmer, folketoner, pop, jazz, viser, salmer, ja i det hele tatt et stort spekter av flott kvalitetsmusikk som kan passe inn på en sommerkveld i stavkirka!

Med sommerkonsertene kan man få en helaften med vakre opplevelser, nydelig musikk og sosialt samvær, en kveld for avslapping og nytelse.

Arrangør for Sommerkonsertene er Ringebu sokneråd i samarbeid med en ekstern Sommerkonsertkomite.

Se hva som skjer

Sommerkonsert med Frode Alnæs

7. juli | kl. 19.00 kommer Frode Alnæs kommer til Ringebu Prestegård med en eksklusiv sommerkonsert og et skreddersydd repertoar, sammen med et knippe stjernemusikere.