Sommerkonsertene

Siden år 2000 har Sommerkonsertene invitert bygdefolk, turister, pilegrimer og musikkinteresserte fra hele Gudbrandsdal til sommerkonserter i Ringebu stavkirke. Sommerkonsertene foregår på søndager i hovedsak i juli. Publikum ønskes velkommen til flotte konserter i vår vakre stavkirke, og programmet varierer fra klassisk musikk til spanske rytmer, folketoner, pop, jazz, viser, salmer, ja i det hele tatt et stort spekter av flott kvalitetsmusikk som kan passe inn på en sommerkveld i stavkirka!

Med sommerkonsertene kan man få en helaften med vakre opplevelser, nydelig musikk og sosialt samvær, en kveld for avslapping og nytelse. I samarbeid med Ringebu Prestegard tilbyr vi jordbær fra Kaurstad gård like etter en av sommerkonsertene. Velkommen til sommerkonsertene 2019!

Arrangør for Sommerkonsertene er Ringebu sokneråd i samarbeid med en ekstern Sommerkonsertkomite.

august, 2020

09aug10:0013:00Historisk vandring med leder