«Han forelsket seg i ei lita gammel tømmerstue nær stabburet, delvis gjemt bak noen høye bjørketrær – det perfekte atelieet».

Søsterklokkene, Lars Mytting

Hva kan du oppleve?

Prestegard er en kulturperle som ligger vakkert til i dalsiden like ved Ringebu stavkirke, og langs det som omtales som «Panoramavegen» til landsbyen Ringebu.

Prestegarden fungerte som prestebolig frem til 1991. I dag er den fredede og restaurerte. Prestegarden en historisk opplevelse i seg selv. I tillegg kan du i sommerhalvåret besøke kunstgalleri og kafé. Hvert år presenteres nye kunstnere sammen med noen faste utstillinger.

Du kan også vandre i den vakre hagen som omgir gården. Nyte rosebedene eller bare henge rundt i humlehuset. Gjennom hele året er Prestegarden også møtested for kulturarrangementer og organisasjonsvirksomhet. Velkommen til et inspirerende besøk!

1. juni–3. september 2019 (alle dager)
kl. 10.00–17.00

Høstferie 28.sep-13.okt 2019 (alle dager)
kl. 11.00–16.00

Billett Prestegarden

Voksen: 60,-/pers
Barn: 40,-/pers
Grupper og honnør: 50,-/pers
(Minimum 10 personer i gruppe)

Pilegrimer gratis inngang ved fremvisning av pilegrimspass.

Fellesbillett Stavkirke og Prestegard

Voksen: 100,-/pers
Barn: 60,-/pers
Grupper og honnør: 80,- /pers

Hva skjer i Ringebu Prestegard

07des(des 7)00:0022(des 22)00:00Desemberutstilling i Ringebu Prestegard

15des19:0020:30Julekonsert Camilla Granlien med MjøsFolk!

Berik opplevelsen med en guidet omvisning

«Oss skjønner noe nytt for hver tidsalder, og for hver tidsalder misforstår oss gamletida»

Søsterklokkene, Lars Mytting