Ringebu Prestegard

«Han forelsket seg i ei lita gammel tømmerstue nær stabburet, delvis gjemt bak noen høye bjørketrær – det perfekte atelieet».

Søsterklokkene, Lars Mytting

Høstutstillingen 2021

1. –10. april
kl. 12.00– 16.00
(alle dager)

Senter for keramisk kunst

12. juni til 12. september
kl. 10.00– 17.00
(alle dager)

Det skjer

Vi søker guider og guideleder

Det søkes etter guider og guideleder til sommersesongen i 2023. Stiftelsen Ringebu Prestegard er en stiftelse basert på driften av Ringebu Prestegard, en institusjon som ligger nær Ringebu stavkirke. Driften består av kunst og gallerivirksomhet i...

les mer
Rabarbrafest

Rabarbrafest

Sundag 19. juni, kl. 13.00 inviterer vi til rabarbrafest. Vi ønsker at folk skal få øynene opp for hvor anvendelig og god rabarbraen er.

les mer

Hva kan du oppleve?

Ringebu Prestegard er en kulturperle som ligger vakkert til i dalsiden like ved Ringebu stavkirke, langs «Panoramavegen» til landsbyen Ringebu.

Prestegarden var prestebolig frem til 1991. I dag er den fredede og restaurerte Prestegarden med sine mange gamle hus og hage en historisk opplevelse. I sommersesongen og andre utstillingsperioder gjennom året er det også kunstgalleri og kafé. Hvert år presenteres nye kunstnere sammen med noen faste utstillinger.

Du kan vandre i den vakre hagen som omgir gården – nyte rosebedene, de gamle bærbuskene eller bare henge rundt i humlehuset. Gjennom hele året er Prestegarden møtested for kulturarrangementer som konserter og temakvelder. Velkommen til et inspirerende besøk!

FAKTA

}

Åpningstider for 2022

4. juni til 11. september
Kl. 10.00–17.00 (alle ukedager)

Berik opplevelsen med en guidet omvisning

«Oss skjønner noe nytt for hver tidsalder, og for hver tidsalder misforstår oss gamletida»

Søsterklokkene, Lars Mytting