Ringebu Prestegard

«Han forelsket seg i ei lita gammel tømmerstue nær stabburet, delvis gjemt bak noen høye bjørketrær – det perfekte atelieet».

Søsterklokkene, Lars Mytting

Sommerutstillingen 2024

8. juni til 15. september
kl. 10.00– 17.00
(alle dager)

Senter for keramisk kunst

1. juni til 15. september
kl. 10.00– 17.00
(alle dager)

Det skjer

Atterljomen – Sulheim, Odde og Brimi

Atterljomen – Sulheim, Odde og Brimi

14. juli | kl. 19.00 kommer Atterljomen til Ringebu Stavkirke. De består av meriterte felespillerne Astrid Sulheim, Bjørn Kåre Odde og Aslak Brimi. De har gitt ut ett nytt album «Sjå ut», med ny og gammel slåttemusikk fra Gudbrandsdalen.

les mer
Sommerkonsert med Frode Alnæs

Sommerkonsert med Frode Alnæs

7. juli | kl. 19.00 kommer Frode Alnæs kommer til Ringebu Prestegård med en eksklusiv sommerkonsert og et skreddersydd repertoar, sammen med et knippe stjernemusikere.

les mer

Hva kan du oppleve?

Ringebu Prestegard er en kulturperle som ligger vakkert til i dalsiden like ved Ringebu stavkirke, langs «Panoramavegen» til landsbyen Ringebu.

Prestegarden var prestebolig frem til 1991. I dag er den fredede og restaurerte Prestegarden med sine mange gamle hus og hage en historisk opplevelse. I sommersesongen og andre utstillingsperioder gjennom året er det også kunstgalleri og kafé. Hvert år presenteres nye kunstnere sammen med noen faste utstillinger.

Du kan vandre i den vakre hagen som omgir gården – nyte rosebedene, de gamle bærbuskene eller bare henge rundt i humlehuset. Gjennom hele året er Prestegarden møtested for kulturarrangementer som konserter og temakvelder. Velkommen til et inspirerende besøk!

FAKTA

}

Åpningstider

Kl. 10.00–17.00 (alle dager)
8. juni til 15. september 2024

Billetter Prestegarden

Voksen: 140,– /pers
Barn: 90,– /pers
Honnør: 110,– /pers
Grupper*: 110,– /pers

* Gruppepris gjelder fra min. 10 pers.

Berik opplevelsen med en guidet omvisning

«Oss skjønner noe nytt for hver tidsalder, og for hver tidsalder misforstår oss gamletida»

Søsterklokkene, Lars Mytting