Ledig stilling

Stiftelsen Ringebu Prestegard søker etter daglig leder til nyopprettet stilling i Ringebu Prestegard, kunst og kultursenter i Gudbrandsdalen.

Er du den rette?

Vi søker etter en kreativ og aktiv person med relevant høgere utdanning, helst med erfaring innen administrasjon, økonomi, kunst og kultur.  Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Du bør ha god samarbeidsevne, være serviceinnstilt, ha gode språkkunnskaper skriftlig og muntlig, være fortrolig med bruk av digitale verktøy, være god på markedsføring og ha et sterkt ønske om å være med å videreutvikle Ringebu Prestegard sammen med de frivillige knyttet til Prestegarden og ulike samarbeidspartnere. Du må like å ha en hektisk arbeidshverdag i perioder og være innforstått med at noe av arbeidstiden utføres på kveldstid og i helger.

Velkommen til oss

Prestegarden er fredet og ligger i vakre omgivelser ved Ringebu stavkirke, to km. sør for Landsbyen Ringebu, som er kommunesenter, en time nord for Lillehammer i hjertet av Gudbrandsdalen. Sammen med stavkirken og kommunens tusenårssted, Gildesvollen, danner disse historiske stedene et kulturelt sentrum i kommunen. Det er et unikt besøksmål, tilrettelagt som et trivelig møtested med mange aktiviteter gjennom året. Ringebu har gode muligheter til friluftsliv i flott natur både sommer og vinter, med nærhet til fjellområder bl.a. Venabygdsfjellet og alpinanlegget i Kvitfjell.

Et aktivt sted

Utstillings- og arrangementsprogrammet i Prestegarden er sesongbasert med åpning fra juni til midten av september, i tillegg til utvalgte perioder i ferier og helger. Sommerutstillingene utgjør hovedaktiviteten i Prestegarden med utstillinger av kunstnere innen forskjellige kunstuttrykk. Det samarbeides med Torbjørn Kvasbøs Senter for keramisk kunst, Gudbrandsdalsmusea AS, Pilegrimssenteret, Barnehagene i Ringebu og brukskunstforeningen Kreative Døler. Utstillingene er lokalisert i seks ulike bygninger.  I Prestegarden er det en prisbelønt historisk hage som drives aktivt av frivillige. Det drives også serverings og utleievirksomhet. Et matkonsept er under utvikling, basert på egne råvarer og lokal mattradisjon.

Praktiske opplysninger

Stillingen er på 60 % med mulighet for utvidelse. Det tilbys spennende, faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser samt et hyggelig og aktivt arbeidsmiljø.

Tiltredelse våren 2021.
Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 1. mars 2021

Søknad med CV sendes på e-post til: einar@ringebuprestegard.no
Attester og vitnemål medbringes på forespørsel.

For nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

Einar Høystad, styreleder: 976 87 950
Arnhild Baukhol, nestleder: 911 00 535

Se gjerne gjennom vår nettsiden og Facebook-side.